BEBIS<3

Nu ligger ja i min lilla 80 centimeters säng uppe i Hälsingland hemma i mammas hus.. haft en riktigt bra helg.. började med att tåget var försenat en halvtimme på vägen hem i fredags vilket inte alls är så ovanligt tyvärr... fan va det är segt med tågtider å när det är försenat m.m.m. blää!!!!

Sen kom ja hem å käka lite mackor å sen la mig i mammas knä framför en film i soffan och bara myste.. såååå skönt å få känna sig liten igen och att ´känna att någon tar hand om en lixom.. sen lördagen började me å klippa mamma, isabelle, anna, mormor å brorsan!

sen hade vi middag med alla barnen.. Henrik, Jenny och deras bebis Lowe på 4 mån kom, linus, lydia å sen den andra Linus och Emelie med deras bebis Wilgot "Wiggo" på 1,5 vecka.. alltså ja är sååå kär i bebisar!!!! dom är så fruktansvärt fina!!!! såå mysigt så nu är ja riktigt sugen på att skaffa mig en egen faktiskt..men det blir ju lite svårt att skaffa en bebis själv!!!!

sen gjorde ja mig i ordning och satte mig på bussen och åkte till Bollnäs å hooka upp med mina kompisar.. kollade på melodifestivalen. satt å festade å sen spelade guitarhero :P såå sjukt roligt... sen va ut på Sport In! det e faktiskt riktigt kulo där.. å skitroligt å träffa en massa gamla vänner som man inte har sett på sååå himla länge.. alltid lika roligt faktiskt..

sen upp å åka tillbaka till Söderhamn imorse för att fira min mors födelsedag :D hon har ju blivit farmor så hon räknas som gammal nu :P så hela familjen kom å släkten så det blev fika...


Ja är sååå jävla trött å mår skiiiit!!!! Jag har gjort nånting som ja verkligen verkligen INTE borde gjort. å ja har sån jävla ångest så ja dööör... det bara trycker i bröstet. men ja kan inte berätta det heller för ja vet att det skulle såra en vän så fruktansvärt mkt. det är inget hemskt som helst.. men nånting som ja vill glömma bort å det har verkligen verkligen inte alls hänt!!!! fyyy faaaan!!  önskar att det aldrig aldrig aldrig hänt!!!!!!

nu ska ja å syrran dra iväg till  donken å köpa glass :P sen blir det en tidig kväll å sen fara iväg hem till uppsala imorn igen imorgon bitti.. underbart å varit hemma en helg iaf!!!!! chaooo



SHSHSHCHSIIKSHSCHS!

hahaha shit vilken kväll FOOOJYYYYY!!!! kommer aldrig glömma!!!

så mkt som händer hela tiden!! vet inte vart ja ska ha mina tankar! så förvirrad å flummig det senaste dagarna!

har tränat i veckan. har gått riktigt bra faktiskt. riktigt taggad. fan va roligt det är alltså!!! TJOHO!!! du är så duktig SOFIE! du å ja baby!

igår va vi hemma hos Niklas och Karolina för Niklas fyllde heela 25 år!! GRATTIS igen Niklas :D
blev bjuden på helt gudomlig mat alltså... så sjukt gott.. älskar att åka dit på middag.. hihihi för ja lagar aldrig så god  mat själv! nu är underbara!

idag har ja jobbat. vart en väldigt konstig dag. den har lixom inte flytit på. kändes verkligen som man jobbade 17 timmar idag istället för 7...

egentligen borde ja packa nu. men ja orkar inte. ja ska åka hem till hälsingland i helgen. kommer bli såååå underbart... saknar min familjs å fruktansvärt mkt.. helt galet va ja saknar dom! men snart så ska ja krama allihopa :D



~ Alltså du sårade mig så sjuklt mkt! ja litade verkligen på dig och så går du å gör nåt sånt här!!!! det va ett bra tag sen nu. men fan va ja är rädd! rädd för att lita på någon, rädd för att ha sex, rädd för att börja tycka om någon.. samtidigt som ja saknar dig! å ja är så fruktansvärt arg på mig själv. vad är det ja saknar??? ja vet inte. det enda ja vet är att vi hade sååå roligt tillsammans. men nu kan ja inte ens säga att vi hade roligt tillsammans eftersom att allt var en enda stor lögn. du ringer å ringer å ja vill verkligen inte prata med dig. va ska vi prata om?? ska du ljuga för mig mer??? vill inte höra mer av dina lögner samtidigt som ja blir pirrig i magen när du loggar in på msn!!! jag blir så arg på mig själv.. ja va inte tokkär i dig men det va nånting speciellt. lr egentligen inte det heller.. folk frågar hur ja mår över allt som har hänt å ja svarar att ja mår jättebra. för ja mår verkligen jättebra.. det som hände va faktiskt det bästa som kunde ha hänt för min del. men ibland så kan ja inte bara sluta tänka på hur vi hade det i den lilla fantasivärlden som va så perfekt som du ljugit ihop... hur faaaan ska ja kunna lita på en kille!!!! förstår du ens hur mkt du har försört.. har knappt pratat med någon om dig sen det hände.. folk frågar men ja ignorerar allt. 
Önskar att vi ALDRIG träffats!!!!!!!!!!!! ~

nu ska ja sova!!!!! CHAAOOOO!

Faster Lina! :D

jag har verkligen varit galet dålig på att blogga det senaste tre veckorna. har hänt gaaalet mkt i mitt liv som vanligt :D

gått bara bra på jobbet. fullt upp som vanligt. ´massa å göra hela tiden! men det är härligt. hellre mkt å göra än å sitta å tråka faktiskt..

Ja har blivit faster oxå :D i tisdags kom det ut en liten Wilgot.. nåt så gudomligt sööööt... riktigt riktigt gullig så ja längtar verkligen tills ja får åka hem till helgen och träffa hela familjen, och släkten och alla bebisar :D kommer bli underbart!!!
får verkligen inte glömma kamerna heller... den mååååste me! tänkte försöka se om ja kan åka en snabbis till bollnäs oxå å hälsa på några vänner å så.. men får se vad som händer å sker..

Nu har ja äntligen börjat träna!!! sååå gudomligt skönt alltså... ja är så pigg. har sjuuukt mkt energi och är taggad å positiv så det känns så jäääääkla bra verkligen... tränade i måndags, onsdags å i fredags..

tisdag kommer ja inte ihåg va ja gjorde.. va iaf iväg å "uullade" håret i torsdags :P som ja å helena så fiiint säger.. å det blev riktigt riktigt bra faktiskt.. stolt över dig gumman.. du e så grymt duktig.. sen i torsdags va vi på salsa me brudarna. Jag, sofie å renée... så jäääääääävla roligt... torsdagar e verkligen min dag... bland det underbaraste som finns alltså..... hade galet roligt... men roligaste hade nog ja å sofie när vi va på väg hem från salsan..
drog in på statoil för vi skulle köpa korv. fick me oss M&M och krokofanter oxå... haha hade ingen aning om vad krokofanter va men vi köpte det ändå :P stööörda.. det är verkligen så svårt å förklara händelser som man varit  med om... det låter aldrig lika roligt som det är i verkligheten...
men vaknade iaf upp på fredag morgon med intorkad ketchup på näsan.... hahah ja skratta så ja höll på å dööö. ja e ju så stööörd ja...


fredag drog ja å sofie å träna efter jobbet.. vi va helt slut först efter salsan å de blev ju lite dricka. men sjukt stolta att man kom iväg å gjorde det ändå...  sen på kvällen laga vi middag och så kom Foojyyyy å hälsa på :D så hon sov över å sofie drog hem  vid tolv..

sen igår va det jobba som vanligt mellan 9-15.. fullbokad heeela dan. så gaalet mkt å göra alltså... sen gick ja å hämta upp babydarling sofie efter jobbet så vi knata runt på stan en snabbis.. sen hem å göra ordning sig. renée kom vid sju lr nåt tror ja.. hon käka å vi gjorde ordning oss. sen så drog vi hem till världens bästa sofie som hade middag färdig. så vi käka å sen åkte iväg på födelsedags fest. En kille som heter Richard som är från Dominikanska republiken fyllde 35. så de va LATINO PARTY!!!!!!!!!!!!! I LIKE!!!! :D:D:D

vi hade så gaaaaalet roligt. dansade konstant i fem och en halv timme typ. på slutet hade man sån mjölksyra i benen så man knappt kunde stå upp. å då va klockan kvart i fem imorse :D hahha galet..han blev väldigt glad för presenten och den kom väl till hands kan man säga :D dansade massa med en massa underbara människor... hade verkligen helt underbart roligt. igår!!!  så det här kommer ja leva på lääänge kan ja lova!

ligger i sängen nu å skriver och sofie ligger bredvid å halvsover... ja e såå seg i kroppen idag. inte ett dugg bakfull men verkligen verkligen slut. vi skulle egentligen dra å bada på fyrishov idag. men hoppar över de idag. känner verkligen att min kropp  behöver vila... :D

ikväll så blir det middag hemma hos Renéee... riktigt mysigt kommer det å bli:D 

nu ska ja sätta lite fart å städa. det ser ut som ett bombnedslag här faktiskt!!!!!!!!

RSS 2.0