And now it starts!!!

Jajjamen nu jävlar e det dags å ta sig i kragen!!!

Mkt har hänt dom senaste tre veckorna som har gjort mig så fruktansvärt besviken!! men nu jävlar e ja tillbaka!!!

Nu börjar mitt nya liv! Ja ska skita i allt gammalt å köra mitt eget race!!! Nån som tror nå  annat fuck it!!  kändes konstigt när ja vakna imorse men det känns asbra faktiskt!!!

Började me diet idag! spännande! Så min frukost bestod av en kopp svart kaffe å en sockerbit! sen till lunch, två hårdkokta ägg en tomat å spenat! MUMMA! NOT! men men.

ser fram emot min middag. biff me olja å citron! ska bli riktigt gött..

det enda ja e lite rädd för är att ja kommer va slut på jobbet. det vill ja verkligen inte vara!! men nu jävlar börjar det!!

Har klippt en kompis lillebror idag me. men nu blir det städningen!!!

I'm gonna keep up the good work!

Uppdatering på tiden!!!

Halloj alla läsare!!!

Vet att ja inte skrivit på över två veckor nu! riktigt dåligt gjort av mig men ja har haft såååå fullt upp!!!

Förra veckan va ja hemma i hälsingland på semester!!! En alldeles fullspeckad underbar vecka med mkt bus!!! riktigt underbart men de va faktiskt väldigt skönt å komma hem till uppsala igen tro de lr ej!!

sen nu i veckan har det varit jobb job jobb.. haft personalmöte å vart ut å käkat allihopa. supermysigt å stämningen på jobbet är såå himla skön alltså.. trivs verkligen som fan nu! riktigt nice!

sen har ja fixat hemma. umgåtts me kära söta grannen!!!!

å idag har ja slingat å klippt caroline hemma :D gött faktiskt

imorn blir det jobb  som vanligt. har vart så sinnesjukt mkt på jobbet i veckan men det har vart kul.

sen imöra bär det av till Danmark( ett ställe utanför uppsala)  på 25årsfest me bonde söker fru tema!! riktigt kul ska det bli faktiskt!!

nu ska ja ta å käka lite majskolvar!!! berättar mer på söndag!!! natti natti

Beautiful disaster!

Det känns som jag är drogad, känns som ja har en djävul över mig som ja ja inte kan slåss emot. känns som den djävulen håller fast mig å ja försöker springa men kommer inte loss!!

Det känns som att det enda sällskapet ja har är all sörja å skit runt omkring mig å att det är som om nån har makten över mig! Varför ska ja få skit för! Ja e inte mer än människa ja heller!

det känns som ja har en vampyr på mig som suger livet ur mig! känns som ja inte kan andas å att nåt äter upp mig inifrån!

känns som ja inte kan andas, som ja inte kan känna nåt! ja kan inte tänka klart allt bara snurrar. känns som nåt tar över mig!

ja känner mig helt lost . känns som ja ger upp sakta men säkert jag har alltid varit den tjejen som är glad å positiv å alltid ställer upp. men nu känner ja mig som den som går till jobbet å gör det ja ska sen kommer hem till min tomma lägenhet å inte har nån omkring mig! idag har verkligen vart en bajsdag!!!! tårarna har runnit längs mina kinder i 6 timmar nu. ser inte klok ut. ser ut som nån psykoffer som inte sovit på flera månader....
å ja kan inte sova heller.. ja har aldrig nåt å göra... alla ja känner här nere har sina sambos å sina liv. ja känner mig så fruktansvärt ensam! känns så skumt med tanke på att ja alltid varit den som alltid massa vänner omkring mig. ja har tänkt på å flytta hem igen. det är inte det ja vill men ja klarar verkligen inte av att vara ensam längre!!!!!!!

varför kan ja inte andas lr känna nåt? tårarana bara sprutar! känns helt sjukt!!! när ska allt komma till en klarhet?

känns som om nån slår mig ansiktet om å om igen! ja e stark men klarar inte hur många smällar som helst!!!!!!!!

ja vill leva kunna andas å tänka klart! men vad är det som händer mig. känns som att det inte finns nån stor mening me allt nu! ja älskar mitt jobb å trivs verkligen med alla på jobbet. men sen då! det va det lixom!!

fy fan!

så nu sitter man här i sin lilla etta helt ensam klockan ett på natten å gråter! när ska det här ta slut! har inte sovit riktigt på flera nätter nu! helt sjukt.

å varför är det så att när nån frågar hur det e så säger man alltid att det är bara bra för att man inte vill besvära folk med ens miserabla liv!!!!!

ska bli såå skönt å komma hem till hälsingland nu faktiskt! så ja känner att ja kan börja leva igen! det här är fan skitjobbigt. trodde de skulle va en peace of cake att flytta till uppsala vilket det va men ja är ju fortfarande ensam. mina vänner säger att ja är inte ensam men det är ja ju verkligen. även fast ja har en massa vänner som bryr sig om mig så är det inte många som ringer å kollar hur ja mår lr vill hitta på nåt. alla har ju sina liv å sina pojkvänner å sambos m.m. men va gör jag! joja kommer hem till en helt tom lägenhet kl halv åtta på kvällen. ställer mig å lagar mat åt mig själv kl åtta. äter själv. kollar på tv själv. går å lägger mig själv. somnar själv, vaknar själv. går till jobbet å umgås massa i 7-8 timmar sen går ja hem själv till den där tomma lägenheten som ja trivs skitbra i men nåt saknas. hur ofta hittar man på nåt me nån då?? hmmm aldrig. alla har ju fullt upp å ja vill inte va den som tränger mig på heller. känner mig instängd. å är det så att man hittar på nåt med nån så är det för att ja ska klippa dom lr nåt. känns ju sådär faktiskt! känns som att det är när folk vill ha nånting som dom hör av sig. inte så att dom kan ringa å fråga hur det är lr fråga om man vill hitta på nåt! så lite gör såå mkt. men ja förstår ju om alla har fullt upp me sina liv.

det är inte så¨att ja vill att folk ska ringa hela tiden å att ja förväntar mig att folk ska vilja umgås me mig hela tiden. för så är det inte. men vore kul å känna att nån va intresserad nån gång!

nu ska ja försöka sova. ser ingenting längre å ögonen gör ont. men snart så. två dagars jobb sen får ja komma hem till friheten igen!

fuck this fucking jävla skit!

nä nu får det fan va nog! ja är så jävla ledsen besviken å trött på allt!!!!

Har haft en helvetes dag kan man rent ut sagt säga!tårarna bara kommer. kommer se ut som ett fuck face imorn men vem orkar bry sig?????????????

fuck this shit!!!!! nu säger ja bye bye

Brister i mitt liv!

varför får man alltid städmani när klockan e mitt i nattend et har ja alltid funderat på!! haha helt sjukt!

När man egentligen borde gått å lagt sig för flera timmar sedan då går man å städar istället. helt sjukt!!!

Har vart en jättekonstig dag idag! mått jättekonstigt å nu vet ja va det är!!! Ja har för lite sex! Jag är helt enkelt sexuellt undernärd!!!! Herregud! det måste det bli ändring på alltså! D götta!!!!

Sen idag efter jobbet så gjorde ja käk hemma! Skulle göra lax å pärer å hollandaiesås. laxen hade ja hemma som låg tinad i kylskåpet. så de enda ja skulle handla va grovsalt, citronpeppar, potatis å hollandaiesås (lr hur de nu stavas :p) så ja knatar in på Ica luthagen efter jobbet. letar å letar å letar. man hittar fan ingenting där inne. riktigt dåligt!!! så efter skitlång tid hittade ja äntligen såserna. så ja orka bara kolla på etiketterna som satt under hyllorna vart såsen va. ja hitta hyllan där den skulle stå å tog en kartong å sen gick ja å handla.  när ja kommer hem kom ja på att ja glömt potatisen. FUCK! jaja skitsamma. gör lax me pasta då det blir säkert skitbra. så ja kör in laxen i ugnen. sätter på pastan. sen ska ja börja me såsen. sen när ja hällde i pulvret som ja skulle blanda så tyckte ja den såg väldigt konstig ut för å va hollandaiesås. DÅ HAR NÅN JÄVEL LAGT EN ANNAN KARTONG ME ANNAN SÅS PÅ HOLLANDAI

Fuck This!!!

nä nu får det fan va nog! ja är så jävla ledsen besviken å trött på allt!!!!

Har haft en helvetes dag kan man rent ut sagt säga!tårarna bara kommer. kommer se ut som ett fuck face imorn men vem orkar bry sig?????????????

fuck this shit!!!!! nu säger ja bye bye!

Måndag å ny vecka!!

Shit va ja e pank alltså. helt sinnessjukt!!! men men så kan det gå ibland!!!

hehe ja nu ska ja berätt aom min helg!!

Efter jobbet i fredags så åkte vi hem till mig så klippte ja david, sen kom Linda så käka vi lite. gjorde iordning oss å drog till REGGAEFESTIVALEN!!!!!!!!!! YEAH! haha
åkte hem till Lindas pojkväns bror å hämtade honom. sen drog vi ner. hamna på polisens privata parkering ooops. där fick vi inte va så åkte runt å leta parkering. stäöllde oss på nåt ställe så gick vi ner mot festivalområdet å det visar sig att vi hamnat på andra sidan huvudentrén. vilket va bra på ett sätt för då såg man scenen å hörde musiken. men vi tänkte om vi åker runt till huvudentrén så hör vi säkert musiken mkt bättre.så vi gåt tillbaka till bilen å åker runt till huvudentrén. men hörs det nåt alls! NEJ! skitless blev vi så vi åkte tillbaka hehe,. kändes som om vi åkte runt runt runt runt bara!
men tillslut gick vi upp på nån bro nånstans( ja har ingen koll) haha å kollade på SEAN PAUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de va grymt. man såg scenen men den va långt bort å musiken hördes ganska bra.. det va riktigt nice men man blev så jävla sugen på å va där inne lixom!

sen åkte vi till statoil å köpte körv! french hot dog! haha helt sjukt. korven gjorde helikoptern å åkte upp å ner ur brödet. hahahahahaha de va sjukt roligt men det låter säkert inte så.. mohahahaha du å ja Linda vi vet :D hehe


såå lördag:

sjukt trött på morgonen knatade man iväg till jobbet. en ganska död dag faktiskt. men det kan va skönt ibaldnd et me! hehe


Å GRATTIS ÄLSKLING!!!! Min älsklings Sofie fyllde 23 år i lördags. så direkt efter jobbet åkte vi dit på kalas! Åt grillat å tårta å drack massa alkoholhaltiga drycker. sen bärde de av ner mot saluhallen!!! Hade så jävla kul.. dansade verkligen arlset av oss! hehehehehehehehehe

efter krogen när ja gick hem kom det fram en MAN å frågade om ja va på väg mot tuna backar håller å det va ja ju fast ja skulle svänga av lite tidigare. så han fråga om han fick hålla mig sällskap en bit på vägen. å det fick han ju. hellre gå me en 40 taggare än å gå ensam om man tänker på risken lixom!.  sen ville han följa me hem å grejor men det fick han inte. hahahha stackarn trodde säkert det skulle bli ett fem i fyra ragg! haha

så igår vakna ja å va inte så bakis faktiskt. riktigt skönt. så ja gick upp å duscha å greja lit. sen åkte hem till sofie å fredrik å hämta min väska. å käka pizza å tårta :D götta. sen hem å kolla på hemsökta hus!!!!!!

Fattar iunte varför ja ska kolla på det programmet för!!!!!! ja tycker det är så jävla spännanade så ja kan verkligen inte sluta kolla men lik förbannat så ligger ja där kl 3 på natten å inte kan sova för ja tror det är spöken överallt. fan helt sjukt..

sen idag jobbat å jobbat. ganska mkt å göra faktiskt. men det är en person på jobbet som ja stör mig sååå mkt på!!!!! irritationsmoment e de verkligen. men men. hopppas det blir bra snart annars e det nån som blir GAAAAALEN!!!!

sen efter jobbet klippte ja andreas å hans mamma. trevligt trevligt! bara jobb jobb jobb jobb

Nu ska ja prata lite me emma babydarling från spanien :D love ya babe!!!

bye bye!

Stay with me!

Brother And Sister together will make it through
Someday a spirit will take you and guide you there
I know you've been hurtin
But I've been waiting to be there for you
And I'll be there just helping you out
Whenever I can

Everybody's free!!!!!!

Listen this ones for all showin love
It's appriciated lifes crazy man listen to the lyrics

Stay with me don't fall asleep to soon
The angels can wait for a moment

Dont cry for me when I'm gone
No point of wasted tears
Our time will come one day and im just confronting my fears

Though its not really a fear
It's more like a destiny
Some times i sit and wonder is this life really for me
Cause i've seen, seen heard, felt I'm done
I hope you're proud of where ive come
you've seen me grow and helped me through
And there is no repaying you
I'm here and I feel im delaying you, betraying you

And when i'm hone i hope there's some one saving you

I wanna see your face
everytime I come home cause'
I can't leave you like this
In this cold world alone

But in this life where livin'
Who knows when i'll be gone
iIdon't wanna leave you with what it's now i'm in for long to the world

There's to much to proove
And sometimes I wonder what I really have to loose
And then I really see it's not all  about me
I wanna shield you from this harsh mad reality, it's real

Life's a game and we need to play it correct
do the right moves and don't get caught up in loadsa mess

Be calm don't be stressed
Be sure to pass the test
Stand our ground and don't let others put you to the test

Stay with me don't fall asleep to soon
the angels can wait for a moment!

Trodde aldrig ja skulle uppleva detta igen!

För ca 8 år sen flyttade min älskade pappa till spanien. mitt liv föll isamman. har kämpat sååå för å få tillbaka honom till sverige. ja lyckades äntligen förra året. ja blev överlycklig. men så inatt kl 03:15 lämnade han och min lillebror william min lägenhet för att flytta tillbaka till Spanien!!!! ja kan säga att de va länge sen ja grät så mkt.




Varför måste du bo där nere?? ja vet att du har väldigt bra anledningar men vi här hemma då?? de som händer när du flyttar dit är bara att du glömmer oss här hemma!!!!!!!! trodde ja skulle få ha dig kvar.. vi har pratat så mkt å verkligen fått upp kontakten igen men nu så bryts den igen. du säger alltid att de inte blir så men sluta me det. du vet sååå väl sjäölv hur de slutar!!!! Kom ihåg när ja fyller år bara ja ber dig!!!

Hoppas ni kommer ha det bra där nere. saknar er redan!!!!

Förutom det har det väl hänt en massa sjuka saker!!!!!!!!!

Spänninsar!! hahahahahahaha  Är du lite besatt av det där lr???? haha sjukt flummigt. men va fan lite skraj.

svartrocksklubb i Pride outfit!!

ja flumm kan man säga..

så sjukt mkt som händer runt omkring i mitt liv nu såja vet knappt va ja ska börja!!! Gör attt ja känner mig ännu mer ensam å borta åutanför!!!


Men på lördag fyller älsklingen år!!!!!!!!!!!!!! Då blir det ppartaj å massa dans kan ja lova. ska pussa på dig så mkt gumman!!!!

Nej nu måste ja fixa matlåda till imöra!!!

Ta hand om er!

friday!!!

haft en gangksa lugn dag på jobbet idag...

men känner mig lite frustrerad inombords... I think I need something! hahahaha

ja vet ja e störd men de bjuder ja på :D

sen när ja kom hem från jobbet så hade Grannen å henne pöjk lagat middag åt mig :D sååå gott. thanx sweethearts

imöra ska ja till sthlm... träffa ellen babydarling!!! shit va ja saknr dig baby!!!!!! såå länge sen u. verkligen på tiden alltså...


blir underbart å träffas! myspys kan ja löva. konstigt väder har det varit. dom säger att det ska bli dåligt i helgen men hoppas inte det.
ja ¨å ellen ska ju sola å bada på söndag...

nu måste ja packa inför mañana!!!


RSS 2.0