MELVIN!!

Nu har ja äntligen äntligen fått hem min bebis!!! Det är så underbart och han är såå mysig nu förutom när han vill leka å klättra i sängen hela nätterna då blir ja galen!

Knappt sovit nåt inatt å undrar varför egentligen ;)

hade en helt fantastisk dag igår! Jobbade till 19 sen kom Renée hjärtat och mötte upp mig på jobbet så gick vi hem så hon fick träffa Melvin! Sen bar det av till salsan. det va bland det bästa kvällar på lääänge. supertrevliga människor, massa underbar musik och en trevlig avslutning måste ja säga ;)

Säger inget mer än så ;)!HAHAH

nej nu ska ja sova.. uppdaterar mer sen när tid finns :D

Chao så länge!

Morgontrött!

Godmorgon eller god förmiddag kanske man ska säga!

Är lite seg och mosig idag! Bebis har vart duktig på att hålla mig vaken inatt! Han väckte mig rejält kvart över sex imorse å tyckte att ja skulle busa lite med honom. sen va han ganska mysig i kramades lite sen gick han å la sig under sängen igen!! Men men. han blir nog mysigare med tiden hoppas ja!

Idag är det inge regn ute iaf. Så det är skönt. Annars så har ja ingen aning om vad ja ska göra faktiskt..

Pratat med lite vänner nu på morgonen! Ska in i duschen nu sen tänkte ja nog ta en sväng ut till ikea :D ja har ju inte varit där nånting än. Lr så åker ja till sthlm en sväng. Får se vad som händer!

Nu ska ja in i duschen!

Äntligen!!

Nu har äntligen min kattbebis Melvin kommit hem :D världens sötaste!

Har vart hemma i hälsingland och umgåtts med familjen i helgen! JÄttemysigt har det varit.. SÅ hade vi namngivning för lilla Wilgot! Fantastiskt söt!!! Stolt faster måste ja faktiskt säga att ja är!!!

Lördagen blev för övrigt väldigt lugn.. Spelade lite guitar hero med syrran, fixade naglarna och somnade halv elva på kvällen.. riktigt riktigt skönt att sova så tidigt å vakna upp en söndag utvilad!!!

sen idag så klippte ja mamma å anna, sen käka vi lunch å efter det så åkte vi å hämtade bebisen! Det gick verkligen jättebra.. han var väldigt pipig i början å det va nästan som att man fick dåligt samvete för att man separerat honom från sin mamma å sina syskon!
Men sen på bussen å i bilen va han jättejätteduktig. bara satt å myste. så då va ja stolt"

när vi kom hem till lägenheten blev han ganska skygg och sprang gärna och satte sig bakom soffan lr la sig under sängen.. så fick ja besök av Karolina å då tvångsduschade vi honom. han luktade såå illa. men nu luktar han godis :D Sen kom Ramón å Alex Cuba förbi.. Så vi kollade på film å då sprang han å gömde sig.. Men nu är han riktigt riktigt mysig.. Han sitter i mitt knä nu å tittar när ja skriver.. så har han kommit å lekt lite grann så det känns skönt nu när han inte springer å gömmer sig faktiskt!!

så vi får se hur natten kommer att  gå! Han har börjat tycka att det är kul å bita i datorn och i sladden vilket känns sådär.. menja e lite orolig för han har inte bajsat nåt än :S hoppas hoppas han lyckas göra det på lådan. annars känns de sådär!

Nu går mina ögon i kors snart!!! Håller tummarna inför inatt nu Vet iaf att ja kommer att ha sweet dreams efter min erfarenhet idag :D OOOHHHH YEAH WONDERFUL!!!!!

Depp!!

Vet inte vad det är med mig just nu!!!!!

Kroppen känns som en blyform, har en klump i magen hela tiden, vill storgråta men det kommer inte! Kan inte sova( ingen nyhet men ändå)

Jag orkar verkligen inge mer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Glad, Irriterad, Utnyttjad, Sårad, Fantastisk, Trött!

Dessa är bara några av de ord som beskriver hur jag mår just nu!!!!

Är ja dum lr vad är det här??? Tycker folk att det är helt ok att utnyttja en person för ens eget bästa.. Så att personen ifråga blir sårad, lessen och tappar respekt för en! Jag förstår inte???? Vad håller på att hända med detta land egentligen?! Finns det ingen respekt folk emellan längre??  

Sen fruktansvärt irriterad på att folk försöker bestämma över en! Å att jag är alldeles för snäll ibland tror ja!!!  Bara säger ja å sen fortsätter med mitt men innerst inner så gråter ja floder!!!!

Vet att ja är fruktansvärt dålig på att uppdatera bloggen. Sorry!!! 

Snart kommer min kattbebis hem iaf :D De ska bli helt fantastiskt underbart! Å Emelies katt Tiggan har fått fyra kattbebisar :D sååå mysigt. ska dit på onsdag och sova över :D Kommer bli riktigt riktigt mysigt!!!

Ja känner mig såå kluven!! Vill jag verkligen det här?? Jag mår hyffsat å jobbet flyter på jättebra. MEN!!!! Jag är såå rädd att en "gammal" Lina är tillbaka. Fast ändå inte. åå det är såå svårt!! Skitsamma! Nu lever vi som om det inte vore någon morgondag!!!!

Å en viss person har sjunkit sååå mkt i mina ögon! Tack så mkt för allt ja har ställt upp och öppnat upp mig och du kan inte ens vara ärlig mot mig. Du vill att jag ska berätta allt, och du snokar verkligen i allt! Men du kan inte vara rakryggad å berätta nåt för mig utan man ska höra allt från andra!! Dåligt faktiskt! Trodde vi var överens om att vara ärlig mot varandra!!!!

Idag har ja jobbat 11-19.. Innan va ja in på en liten speciell shop för att införskaffa lite roliga grejor!!!! Riktigt nice blev det!!!!

Måste införskaffa även lite kattgrejor!!! Handlade lite igår men fick inte med mig allt!!

Nu ska ja fixa en sak :D


RSS 2.0