OKEJ DÅ!!!

Såå martin ska ja berätta om kryssningen!!! så kanske du blir nöjd ;)

Dagen började med att klockan ringde kl 8 på morgonen. upp å in i duschen å göra ordning sig. packa det sista å åka ner till stan för att möta upp Renée på stan. Så gick vi å shoppade litegrann! lr ganska mkt faktiskt.. sen hem till henne för att hämta hennes väskor..
sen till anslutningsbussen... Så iväg till sthlm. väl framme i värtahamnen så tog vi tunnelbanan in till Medborgarplatsen och gick runt en sväng sen satte oss å käka Kina och tog en öl! Sååå underbart. å världens finaste väder..
Åkte tillbaka till båten. å gick på. direkt till hytten och slänge in grejorna. sen soldäck en sväng :D såå underbart
Sen när vi lämnat sthlm å kommit ut en bit så va det direkt ner till taxfreen :D shoppade loss litegrann. sen upp till hytten igen!
<Sen iväg till nån liten bar där det va två killar som spelade och sjöng. jätteduktiga var dom faktiskt..¨sen iväg å göra ordning oss..

SJälva dansen började kl 22. å det va såå mkt folk överallt. alla va så glada å hade roligt.. dansade jättemkt. sen kl 01 va det salsa sm.. riktigt roligt att titta på.. dom är ju så galet duktiga. sen va det mer dans. kom isäng kl 06:30 på morgonen efter ett antal timmars dansande. sen klev vi upp kl 11:30 på morgonen och iväg på salsakurs. riktigt kul men man kunde ju allt redan för vi valde en nybörjarkurs.. sen fortsatte dansen tills vi skulle gå av båten. så på en 23 timmars kryssning så dansade vi 14 timmar. å ja har nog aldrig haft det så roligt i hela mitt liv. allting va så bra!!!!

men ja va sååå stört trött när ja kom hem så ja deckade i soffan på en gång!!!


orkar inte lägga ut bilderna här. dom finns på facebook!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0