Utmattad!!

Hur trött kan man vara ibland??? Ja har så ont i kroppen. ska nog röra mig in i duschen snart och sen gå å sova. det blir ju jobb imorn.

gud va ja är i behov av lite mysa!!!! kramar å mys är nog precis det jag behöver just nu!! I NEED SOME LÖÖÖVE! Gud va man blir avis på alla som går hand i hand å sitter längs ån å myser i solskenet! Ja vill oxå ju!!!!!!!!!!!!!!!! Tänk om en viss person kunde förstå det!

haft en bra dag idag. helt fantastiskt underbart väder! massor å göra på jobbet idag oxå. helt fullbokad. så är lite slut nu kan man säga.


Jag å Renée va på salsan igår oxå :D sååå roligt.det va så himla lite folk där, har nog aldrig vart med om att det varit så lite folk faktiskt...  Men det va skitkul. det fanns massa plats å dansa! Sen blev vi bjudna på mat :D very nice"

å ja är sååå laddad inför salsakryssningen nästa vecka. detkommer bli så jävla grymt alltså.. fy faaaaaaaaaan va nice de kommer å bli! längtar sååå mkt för att få komma bort lite. det känns verkligen som att ja behöver det.

Å imorn blir det jobba. nästan helt fullbokade imorn. så det blir en tung dag. men med lite bra inställning å några cigg så funkar det alltid bra :D

sen imorn kväll ska ja å renée bada på äventyrsbader om hon inte blir sjuk!!! hoppas hoppas verkligen att hon inte blir sjuk! det har vi inte tid med!!!!

sen är det äntligen söndag när älskade familjen kommer. ja lääängtar så himla mkt. min underbara familj! synd bara att alla bebisar inte följde me. det hade vart det bästa!!

åå igår va ja nere hos grannen och pratade lite. å hennes son är nu en månad gammal. han är så gudomligt söt. han är halvsvensk/halvafrikan. men gud å underbar.. längtar tills han blir lite äldre så vi kan leka :D hihihihi

ibland kan ja verkligen få panik över att vara ensam hemma en kväll. speciellt om det är fredag lr lördag. för det känns verkligen som att det är då man ska göra nånting med sina vänner. men det är så jobbigt när man börjar jobba kl 9 imorn bitti lixom. men ikväll känns det riktigt bra. ligger i soffan. äter jordnötsringar (fortfarande inte slut) å lyssnar på musik.. stängt av mobiltelefonen. å bara tar det lugnt..  å när Lina har slagit av mobiltelefonen då är det nånting speciellt.. det händer inte ofta kan ja säga! men idag kändes det som det rätta faktiskt.

det känns så sjukt att man alltid ska vara kontaktbar. fast ja skulle nog få panik om ingen skulle få tag på mig. samtidigt som det vore skönt i ungefär nån timma. hahahaha så får nog slå på telefonen igen snart tror ja!!

ja har klippt väldigt många roliga människor idag och ja blir lika fascinerad för varje dag som går. att man har så mkt att prata om med helt främmande människor. och att man har så roligt på jobbet, det är helt fantastiskt. samtidigt som det är så fascinerande att man lär sig så mkt.... lär sig verkligen en massa saker om så många grejor som ja aldrig i mitt liv skulle kunna föreställa  mig å veta!!!! det är så roligt. Gud va ja älskar mitt jobb!!!! visst har man motgångar ibland oxå. men det är en fis i rymden om man jämför med allt roligt som man får vara med om!!!


nä nu går ögonen i kors. ställa väckarklockan å sen dra sig till sängs tycker ja låter som en bra idé :D









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0